5 Haziran 2014 Perşembe

Arya Yeni Yaşına Yürüyerek Girdi :) - 1 Yaş

Bugün Arya'nın doğum günü :)

Arya tüm gün prenses elbisesiyle etrafta dolandı. 1-2 haftadır yürüme denemeleri yapıyordu, dün seri olarak 4-5 adım atmaya başladı. Bugün de epey yürüdü. Bir de hoşuna gitti, yürüyor sonra oturup kendi kendini alkışlayıp gülüyor :))

İlk doğum günü olduğu için biraz özendik, Arya'yı prenses gibi giydirdik, evi balonlarla süsledik. Arya balonları çok sevdi, birini bırakıp biriyle oynadı. (Arya'nın elbisesi babaannesinin el emeği göz nuru :)


Arya etrafta dolaşıp neşe saçtı tüm gün :) Arya'yı yakalayıp ailecek fotoğraf çekildikten sonra Arya pastasını babasıyla birlikte üfledi sonra da beraber 1 dilim pastayı hüplettik :)) Arya'nın hediyelerini açmaya çalışması görülmeye değerdi :) Fotodaki zürafalar büyük halası ve eniştesinden, yandaki paket de Alper abisinden hediye, içinden resimli küpler çıktı. Dayısı da üstünde "Dayım Beni Çok Seviyor" yazan önlük almış :) Baabaannesi ve dedesi de ayakkabı aldılar doğum günü hediyesi olarak. Arya tüm hediyelerine bayıldı.


Pasta-hediye faslından sonra netten canlı yayına geçtik :) Arya önce dedesiyle sonra da büyük dayısı, yengesi ve Arda abisi ile konuştu :) Gerçi daha çok onlar Arya'yla konuştu, Arya da kendince seslerle karşılık verdi :))

Saat 21.30 itibariyle Arya'nın enerjisi bitti üzere ve mızmızlanmaya başladı. Mamasını içip yatağına yattı ama uyumamak için mızmızlandı. Misafirlerimiz gidene dek biraz daha oyalandı, sonra tekrar yatağına yatırdım. Sonunda yorgunluktan uyuyakaldı :) Umarım daha nice doğum günlerini bugünkü gibi ailecek kutlarız :)



4 yorum:

  1. Canım iyi ki doğmuş tatlı Arya :) Umarım daha nice mutlu doğumgünlerini görürsünüz :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canim. Darısı başınıza :)

    YanıtlaSil
  3. Hangi hastanede ve hangi dr.la dogum yaptiniz? Sanirim epiduralle normal dogum yaptiniz oyle degilmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Avcılar Hospital'da epidural ile doğum yaptım. Doktorum Tülay Egeli :) Doğumla ilgili yazıma şu linkten ulaşabilirsiniz:
      http://a-happy-but-rookie-mom.blogspot.com.tr/search/label/Epidural

      Sil