6 Kasım 2019 Çarşamba

10 Öpücük Günü

Bugün "10 Öpücük Günü"ymüş!

Arya öyle dedi az önce :D

Etüt merkezinden geldi, çantasını yere attı, kıyafetlerini çıkarıp koltuğun üstüne bıraktı ve öylece koşarak gelip kucağıma atladı.

- Annecim, bugün ne günü biliyor musun?
- Ne günüymüş annecim?
- Hımmm 10 Öpücük Günüymüş!
- AAAAA süpermiş öpeyim o zaman seni 10 kez :D

10 yetmedi 20 kez öptüm. Sonra o beni 10 kez öperken aklına İngilizce olarak saymak geldi ve en baştan başlayıp öyle öptü :))))))

Şimdi baktım Dünya Öpücük Günü 6 Temmuz'muş ama bizimkisi ondan farklı zaten :D Bizimkisi adı üstünde "10 Öpücük Günü". Hadi siz de kalkıp öpüverin sevdiklerinizi! Hem belki öperken fark edersiniz 10 öpücüğün bile bazen ne kadar az geldiğini :)



6 yorum:

  1. Arya seni seviyorum yaaaa.
    Bi terapist hocamız vardı. Ben soğuğumdur normalde, ailem dışında nevale yani, özellikle bedensel yakınlıklar konusunda. Baya rahatsız olurum isteğim dışında dokunulayım sarılınayım öpüleyim sevmem. Bu konu açılmıştı ben anlatıyorum derdimi, kadın demez mi şimdi hep birlikte kalkıp cerene sarılıyoruz ayyyy kabus kızım yaa. Yaptılar bi iyi geldi :D :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkuların üstüne git, çivi çiviyi söker mantığı gütmüş kadın resmen :)))) bazen sarılmak, öpmek, temas etmek çok iyi geliyor be Ceren! Acayip eğlendik biz dün akşam :)

      Sil
  2. Neden olmasa da itinayla neden icad ederiz diyorsunuz yani :)) Sevginiz daim olsun :))

    YanıtlaSil