15 Ağustos 2013 Perşembe

e-bebek.com'da İkinci El Bebek Ürünleri

Uyanık olarak geçirdiği zamanlar giderek artan Arya için oyun halısı ararken e-bebek sitesindeki ikinci el ürünler sayfası dikkatimi çekti. Oyuncak, oyun halısı ya da giysi için olmasa da bebek arabası vb için bebek alışverişine çıkılmadan önce göz atılması faydalı olabilir.

Bebek ürünü deyince 2. el ürün sağlıklı gelmiyor kulağa değil mi? Ama aslında böyle düşünmemek gerekli. Sitedeki ürünler bebek arabası, araba koltuğu ya da ana kucağı gibi bebeğinizin tenine direk temas etmeyen ve satış öncesi temizlenmiş olan ürünler. Zaten hiçbir ebeveyn içine sinmeyen ve sağlıksız olduğunu düşündüğü bir ürünü almayacağı ve böyle ürünler satan markalara güvenmeyeceği için e-bebek de bu ürünleri seçerken dikkatli davranmak zorunda.

Bebek ürünlerinin ne kadar pahalı olduğu ve kullanım sürelerinin ne kadar kısa olduğu düşünüldüğünde ikinci el cazip bir seçenek oluşturuyor. Sitede çoğunlukla ana kucağı ve pusetler var. İkinci el oldukları için de fiyatlar piyasa değerinin altında. Mesela indirimsiz piyasa fiyatı 700 TL olan ve bazı sitelerde kampanyalı olarak da 555 TL'ye satılan Chicco marka bebek arabası e-bebekte 270 TL. Fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla ürünler temiz ve sağlam.

2. el ürün almayı tercih etmeseniz de evinizde artık kullanmadığınız bebek ürünlerinizi e-bebek aracılığı ile satışa çıkarabilir ya da ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Aklınıza takılan soruların cevapları burada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder